Župne obavijesti

• Župna kateheza za prvopričesnike: utorkom i četvrtkom;
UTORAK B SMJENA (3C i 3D razred OŠ Grabrik) kada je nastava ujutro vjeronauk je popodne 15:30-16:30 sati, kada je škola popodne vjeronauk je ujutro 9:00-10:00 sati
ČETVRTAK A SMJENA (3A i 3B razred OŠ Grabrik) kada je nastava ujutro vjeronauk je popodne 15:30-16:30 sati, kada je škola popodne vjeronauk je ujutro 9:00 – 10:00 sati. Djeca iz ostalih škola B. Seljan, Dubovac i Švarča neka se prilagode i dođu u onu smjenu koja im odgovara ovisno kada idu u školu. Djeca koja imaju druge obaveze u isto vrijeme neka se pokušaju dogovoriti i uskladiti sa vjeronaukom. Sveta misa nedjeljom u 9 sati.

• Krizmanici u nedjelju dolaze na sv. misu u 18 sati a poslije sv. mise je kateheza.

Slavlje sakramenta Prve Pričesti u našoj župi biti će 12.05.2024. u 11 sati

• U petak, 01. prosinca 2023. je Prvi Petak. Sat vremena prije mise se ispovijeda, pobožnost Presvetom Srcu Isusovu. Misu predvodi i propovijeda vlč. Filip Pavlović

• U nedjelju, 03. prosinca 2023. iza sv. misa će gospodin Ante iz Šibenika ponuditi svoje proizvode, te kupnjom istih možemo pomoći njemu i njegovoj obitelji (smokve, maslinovo ulje i dr.)

• Od 04. prosinca 2023. započinju zornice, koje nas pozivaju i potiču na budnost i pripravnost, Gospodin je blizu – Dođi Gospodine Isuse. Nova liturgijska godina uvijek iznova potiče da krećemo od sebe i da imamo novu mogućnost za novi početak, za promjenu svoga života. Dođi i Ti, pokušaj i bit ćeš radostan.

• U nedjelju, 03. prosinca 2023. u 15 sati započinje duhovna obnova, pozvani svi župljani a posebno krizmanici, te roditelji krizmanika i prvopričesnika. Prilika da malo zastanemo i otvorimo svoje srce Gospodinu, kako bi ga spremno dočekali i primili u svojim obiteljima. Voditelj duhovne obnove je pater Mihovil Filipović, monfortanac, subrat od našega patra Josipa Magdića. Za vrijeme duhovne obnove imat ćete priliku za svetu ispovijed.

• Imate priliku nabaviti si kalendare za 2024. godinu

• Ženidbeni navještaj u župi prebivališta: Goran Vrzić, sin Damira i Snježane r. Šarčević, Škurinjskih žrtava 15, župa Sv. Ivana Krstitelja-Rijeka i Sandra Markuš, kći Damira i Slavice r. Moćan, J. Račića 33, župa Švarča. Žele se vjenčati 09.12.2023. u našoj župi. 

© Župa Presvetoga srca Isusova Karlovac 2021. - Sva prava pridržana