U nedjelju, 30 travnja 2023. godine - naši mali članovi župe po prvi puta su primili sakrament Euharistije - Prve svete Pričesti. I oni žele sav svoj konkretni život predati Isusu u nesebičnoj ljubavi, kao što smo slušali u današnjem evanđelju: "Ja dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju." Uz recitacije, prinos darova, molitvu vjernika te zahvalu na kraju slavlja, prvopričesnici su zajedno sa svojim roditeljima bili usko uključeni u ovo misno slavlje. Euharistiju je predvodio župnik preč. Dražen Karačić uz koncelebraciju mons. Ferdinanda Vražića.

Veliko hvala našoj č.s. Antoniji koja je svoje vrijeme, trud i ljubav dala da bi naši prvopričesnici bili što bolje upoznati s kršćanskim životom. Također ih je uz katehezu, pripremala i za sam čin euharistijskog slavlja te paralelno uvježbavala sa njima i recitacije kako bi prvopričesnička radost u ovome slavlju bila što veća.

Također moramo reći i hvala što je ukrasila cijelu crkvu, sama aranžirajući cvijeće u uređujući sam oltar, napravila oazu mira i ljepote.

© Copyright 2022 župa Presveto Srce Isusovo - Karlovac