Na početku Euharistijskog slavlja, obitelj Špišić, Sandra, Barbara i Boris, uputili su pozdrav prvopričesnicima i recitacijom Isusu. Mali zbor pratio je Krešimir Klarić na klavijaturama te Petra Katić (6. Razred) flautom. Prvo čitanje imala je majka prvopričesnice Anamarije, Ivana Murn. Psalam: s radošću ćete crpsti vodu iz izvora spasenja, dvoglasno su izvele: prvopričesnica Lucija i mama Ivana Stojak. Drugo čitanje navjestio je vjeroučitelj Antun Vuksan, a molitvu vjernika: prvopričesnica Ana Radočaj, prvopričesnik Joško Jakin, mama: Paulina Šepac, tata: Miljenko Stojak, baka i djed: Nevenka i Ivan Lutz.

Kod prinosa darova tekst je čitala Lana Poturica, dok su prvopričesnici prinosili darove: ciborij s hostijama, Filip Marinčić; vino: Eva Lovinčić; vodu i kapljicu-foto: Fran Gudasić. Prije obnove krsnih obećanja, recitaciju su izveli: Lucija Tufeković sa mamom i tatom. Nakon svete pričesti, zahvala Isusu imale su prvopričesnice: Ema i Mia Profozić, te Lara i Nika Novaković, recitaciju svijeći: prvopričesnica Antonija i mama Suzana Hasan.

Zahvala roditeljima, Šimun Maričić i Ante Latković-recitacija, zatim je slijedila pjesma hvala mama i hvala tata, koje su izvele: Anamarija Murn, Klara Gorup, Katja Matanić, a svi prvopričesnici pripjev. Zatim je slijedila zahvala s. Antoniji od župnika i svih prvopričesnika i roditelja koju su izrekle i predale mame: Marija Tufeković (predivnu košaru aranžman) i Ivana Murn (čitala tekst zahvale). Na kraju, zahvala župniku u ime prvopričesnika, roditelja i časne Antonije, izrekli i uručili Barbara Špišić i Antonio Tatalović.

Zahvalni smo našem prijatelju Isusu, kojeg su primila naša djeca i njihovi roditelji u ovoj gozbi ljubavi pod prilikama kruha. Ali za svaki veliki susret potrebna je i priprava da bi se doista sam susret i dogodio. Stoga posebno veliko hvala, u ime svih prvopričesnika, roditelja i našega župnika, upućujemo časnoj sestri Antoniji, koja je vodila, pripremala, odgajala i usmjeravala našu djecu Isusu, svojim zauzetim radom, velikom ljubavlju i žrtvom, potpunim predanjem i sebedarjem.

Prvopričesnici - 2017.

BELAVIĆ IVAN
BIŠĆAN MARTA
BOLARIĆ SVEN
BOŽIĆ BRUNO
BROZOVIĆ VITO
BUBLIĆ MATEO
CRNKOVIĆ TOMISLAV
ČUNOVIĆ GRACIJA
DRAŠKOVIĆ TEO
ERCEG MIA
ERCEG ROKO
FRKIĆ TIA
GORUP KLARA
GUDASIĆ FRAN
HASAN ANTONIJA
JAKIN JOŠKO
JURČEVIĆ KARLO
KARAPANDŽA IVANO
KARAS EVA
KATIĆ IVANO
KATUŠIĆ DORA
KLEMENIĆ LUKAS
KOVAČIĆ OSCAR
KRVARIĆ JOSIP
KUŠEVIĆ ANA PAULA
LATKOVIĆ ANTE
LOVINČIĆ EVA 

MAMIĆ MATIJA
MARČAC ANTONIO
MARIČIĆ ŠIMUN
MARINČIĆ FILIP
MARTINOVIĆ DAVID
MARJANOVIĆ LORYEN
MATANIĆ KATJA
MATOVINA ANTONIO
MATULIĆ ROKO
MIKŠA MATEO
MILOVAC GABRIJEL
MLINAC LEONA
MOGUŠ MARKO
MURN ANAMARIA
MUŽA IVANO
NOVAKOVIĆ LARA
NOVAKOVIĆ NIKA
NOVOSEL GABRIELA
ODAK SVEN
OGRIZOVIĆ BORNA
PAVLAKOVIĆ DORA
POLIĆ MARTA
PROFOZIĆ EMA
PROFOZIĆ MIA
RADEČIĆ JANA
RADOČAJ ANA
RADUJKOVIĆ LANA 

REŠKOVAC TAMARA
RIBIČIĆ NORA
ROGULJ LARA
SALAKOVIĆ BORNA
SALAKOVIĆ MAJA
SKRADSKI PETRAVIĆ KLARA
STANAR EMA
STJOK LUCIJA
ŠEPAC MATEO
ŠKET LUKA
ŠPIŠIĆ BARBARA
ŠTUGLIN IRIS
ŠVEGAR LUCIJA
TATALOVIĆ ANTONIO
TONKLI MELANI
TUFEKOVIĆ LUCIJA
VIŠNJAK EMA
VRANIĆ LOVRO
VRANIĆ MATIJA
VUČEMILOVIĆ ANTE
VUČETIĆ STELA
VUKIĆ IVAN
VUKOVIĆ MARKO
ZVONKOVIĆ JAN PATRIK
ŽITKO LUKA
ŽUPANOVIĆ LOVRO 

© Copyright 2020 župa Presveto Srce Isusovo - Karlovac